Η χρήση των βοτάνων στην κουζίνα απαιτεί μεγάλη προσοχή. Η σωστή δόση μπορεί να αποκαλύψει υπέροχες γεύσεις αλλά η υπερβολή να μας «χαλάσει» τη γεύση στο γλυκό ή στο φαγητό.
Πηγή: Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας
Ένα απλό πιάτο, ένα κοινό φαγητό, μπορεί να γίνει ελκυστικό, να αποκτήσει άρωμα και γεύση, αν χρησιμοποιήσουμε κάποιο βότανο. Αρκεί να γνωρίζουμε η κάθε τροφή με ποιο βότανο συνδυάζεται. Προσθέτουμε βότανα στα φαγητά και στα γλυκά μας αν θέλουμε να δώσουμε άρωμα και γεύση ή να αυξήσουμε τη διατροφική αξία τους.
Μπορούμε επίσης να
Πηγή: Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας
Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.